2024. április. 18, csütörtök
Andrea napja van.
 
Címoldal | Városi hírek | Kulturális hírek | Rólunk | Elérhetőségünk | Youtube csatornánk |
 
VIII. Nyugdíjas igazságügyi dolgozók találkozója

 
 
2015-11-19 10:28:51 |
 
 
A hagyományokhoz hűen ebben az évben is megrendezésre került Berettyóújfaluban a nyugdíjas igazságügyi dolgozók találkozója a Berettyóújfalui Járásbíróság könyvtártermében 2015. október 9-én.


 


 

Dr. Füredi László, a Berettyóújfalui Járási Ügyészség vezetője a szép számban összegyűlt vendégek köszöntése után Dr. Márián Zoltán, a Debreceni Nyomozó Ügyészség nyugalmazott vezetőjének kiállítását nyitotta meg. Ezt követően Dr. Márián Zoltán mutatta be rendkívül különleges, felbecsülhetetlen eszmei értéket képviselő gyűjteménye kiállított darabjait. Dr. Márián Zoltán az 1960-as évek óta levelez a világ uralkodóival, állam és kormányfőivel, egyházi vezetőivel, s páratlan gyűjteménye mára már mintegy kétezer eredeti aláírást tartalmaz. A kiállítás megtekintése után Dr. Kiss László, a Berettyóújfalui Járásbíróság elnöke mondott ünnepi köszöntőt, majd 80. születésnapja küszöbén Kovács Tiborné, közelgő 85. születésnapja alkalmából Dr. Varga József, és a 85 éves Dr. Engi István köszöntése következett. A születésnaposok tiszteletére somogyi nótacsokor szólt, melyet Török Laura és Németh Marietta, a Berettyóújfalui II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola tanulói adtak elő. Ezt követően az 1989 évben elhunyt Domokos Albertné Somogyi Róza volt bírósági jegyzőkönyvvezetőre emlékezett a Berettyóújfalui Járásbíróság elnökhelyettese. A Berettyóújfalui Zeneiskola növendékeinek (Garabuczi Zsóka, Garabuczi Kata, Fekete Eszter, Daróczi Sándor, Szilágyi András) ünnepi műsorát követően Dr. Pocsai Edit, Hajdú-Bihar megyei Főügyészasszony mondott pohárköszöntőt. A találkozó ezután vendéglátással folytatódott, majd pedig kötetlen beszélgetéssel zárult. A kellemes zenét ebben az évben is Tóth Gyula, a zeneiskola tanára szolgáltatta. A szervezők ezúton is köszönik mind a bíróság, mind pedig az ügyészség dolgozóinak a találkozó megszervezéséhez nyújtott  támogatását és hálásak a kiállítás megszervezésében közreműködő Kállai Irén múzeum igazgatónak, valamint Kocsis Csaba népművelőnek.

Szervezők



 
Címkék:



 
Kapcsolódó képgaléria:




 
Megosztás:

Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz  

 
Hozzászólás:



 
 
Makk Kálmán Mozi                       

 
Bihari Hírlap
legfrissebb száma

Bihari Hírlap legfrissebb száma

HIRDETÉS1
 
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ                                               MÉDIAAJÁNLAT                                               JOGI NYILATKOZAT | TECHNIKAI AJÁNLÁS