2024. április. 25, csütörtök
Márk napja van.
 
Címoldal | Városi hírek | Kulturális hírek | Rólunk | Elérhetőségünk | Youtube csatornánk |
 
Elismerések az egészségügyben dolgozóknak

 
 
2015-07-08 10:17:21 | Frissítve: 2015-07-08 12:10:12 | |
 
 
Idén is hű maradt a hagyományokhoz a Gróf Tisza István Kórház, így a Semmelweis nap és az ápolók nemzetközi napja alkalmából újra elismeréseket adtak át a kiemelkedő munkát végző dolgozóknak.


 


 

Az oklevelek átadása előtt tartott beszédében Dr. Muraközi Zoltán a kórház főigazgatója elmondta, mint mindig, most is van okuk az ünneplésre, hiszen az elmúlt hónapokban fellépő nehézségek ellenére a kórház helyt tudott állni minden helyzetben. A főigazgató kitért még az intézmény sikeres pályázataira is, amik szintén ünneplésre adnak okot. A jelenleg folyó pályázatok közül lezárult egy 100 millió forintos napelem pályázat, aminek segítségével a jövőben jelentősen csökkenteni tudják a kórház áramszámláját. Sikeres és 600 millió forintos támogatást nyújt az a pályázat, mely három területre oszlik szét: informatikai beruházásra 230 millió, bútorra 80 millió és egy egészségügyi gép-műszer fejlesztésre 300 millió forintot fordíthatnak. Műszerfejlesztésre egy 52 millió forintos pályázat elnyerése is lehetőséget ad. Ebből defibrillátorokat, EKG készüléket, járókorlátot, ágymatracot, antidekubitor matracot tud vásárolni az intézmény. A főigazgató külön kiemelte, egy ugyancsak sikeres projekt jóvoltából végre egy új 64 szeletes CT készülék tulajdonosa is lesz a kórház. A kórház vezetője beszéde végén megköszönte mindenkinek a kiváló és odaadó munkát, ami elősegítette a kórház továbbélését, önálló és lehetőségek szerint független működését. Az ünnepségen ebben az évben 16 oklevelet  adtak át dolgozók illetve, osztályok részére. Ezek között vannak kiváló dolgozó kitüntetések, igazgatói dicséretek és elismerő oklevelek

Kiváló dolgozó kitüntetést kapott:  Dr. Fehér Tibor osztályvezető főorvos, Élesné Bedő Bernadett osztályvezető főnővér, és Karancsiné Kovács Ilona.

Igazgatói dicséretet kapott: Dr. Nagy Réka szakorvos, Dr. Fitter Hajnalka szakorvos; Daróczi Istvánné vezető asszisztens, Szabó Nándorné orvos írnok, Szoboszlai Lászlóné asszisztens, Tóth János betegszállító, Nemes Ildikó, titkárnő; Péntek Szabolcsné, és Antal Tibor főszakács.

Elismerő oklevelet kapott a Sebészet Osztály, a Krónikus Belgyógyászat „A” és „B” dolgozói, az Informatikai Osztály és Jeneiné Szabó Anita.



 
Címkék:



 
Kapcsolódó képgaléria:




 
Megosztás:

Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz  

 
Hozzászólás:



 
 
Makk Kálmán Mozi                       

 
Bihari Hírlap
legfrissebb száma

Bihari Hírlap legfrissebb száma

HIRDETÉS1
 
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ                                               MÉDIAAJÁNLAT                                               JOGI NYILATKOZAT | TECHNIKAI AJÁNLÁS