2024. május. 2, csütörtök
Zsigmond napja van.
 
Címoldal | Városi hírek | Kulturális hírek | Rólunk | Elérhetőségünk | Youtube csatornánk |
 
A szociális dolgozókat ünnepelték

 
 
2023-11-29 12:56:20 |
 
 
Változatos előadásokkal köszöntötték a szociális munka napja alkalmából a szférában dolgozókat. A jeles alkalmon a Bihari Szociális Szolgáltató Központ munkatársait elismerésekkel, illetve kitüntetésekkel díjazták.


 


 

November 12-e 2016 óta a társadalmi közösségekben dolgozók ünnepnapja. Muraközi István köszöntőjében hangsúlyozta, fontosnak tartotta, hogy hagyományt teremtve – ünnepélyes keretek között – Berettyóújfalu is megköszönje a szociális dolgozók munkáját.

Dr. Vitányi István köszöntőjét azzal a gondolattal kezdte, a szociális dolgozók az élő gondosórák. Vészhelyzetben mindig jelen vannak, lehet rájuk számítani. Hangsúlyozta, hivatásuk nagy felelősséggel jár, nap mint nap emberfeletti, áldozatos munkát végeznek azokért, akik valamilyen testi vagy szellemi hátrányban szenvednek. Az országgyűlési képviselő gondolatait azzal zárta, a kormány feladata, hogy hősies munkájukat megfelelő környezettel, illetve anyagi forrással támogassa.

Bihari dalcsokorral is köszöntötték az ünnepelteket. A BERÉPO intézmény lakói, Tóth Sándor és Magyar Tamás pedig versmondással fejezte ki háláját.

Berettyóújfalu Város Önkormányzata a Szociális Munka Napján nyugdíjba vonulása alkalmából elismerésben részesítette Mezei István Györgynét, illetve Szántóné Szász Irén Máriát. Horváth Dorina Mercédesz, Veres Katalin, továbbá Lele Nikolett kitüntetésben részesült. Szakmai közösségként kitüntetést vehettek át az Esztári Idősek Otthona, valamint a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai.

Az alkalom zárásaként a szolgáltató központ köszönetét és háláját fejezte ki Dr. Vitányi Istvánnak a szociális területért végzett tevékenységéért, illetve Muraközi Istvánnak mint a társulási tanács elnökének az intézmény érdekében végzett tevékenységéért.



 
Címkék:



 
Megosztás:

Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz  

 
Hozzászólás:



 
 
Makk Kálmán Mozi                       

 
Bihari Hírlap
legfrissebb száma

Bihari Hírlap legfrissebb száma

HIRDETÉS1
 
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ                                               MÉDIAAJÁNLAT                                               JOGI NYILATKOZAT | TECHNIKAI AJÁNLÁS