2024. április. 25, csütörtök
Márk napja van.
 
Címoldal | Városi hírek | Kulturális hírek | Rólunk | Elérhetőségünk | Youtube csatornánk |
 
Hatvan év után nyugdíjba vonult a fodrászmester

 
 
2022-11-22 12:52:18 |
 
 
Nagy meglepetés fogadta nyugdíjba vonulása alkalmából Varga Zsigmondot. Berettyóújfalu ismert fodrászmestere 60 évet töltött a szakmában, melyre mindig hivatásaként tekintett. Varga Zsigmond feleségével 50. házassági évfordulóját, illetve 75. születésnapját is idén ünnepelte. Így több apropója is volt a meglepetés ünnepségnek, melyen a fodrászmestert volt kollégái és vendégei, barátai, illetve családtagjai várták.


 


 

Az ünneplőket és az ünnepeltet Varga Zsigmond lánya köszöntötte, aki úgy fogalmazott, büszke fodrász szüleire, akiknek köszönettel tartozik azért, hogy neki is megtanították a mesterséget. Varga Zita 35 éve fodrász, a több mint három évtized nagy részét szüleivel együtt a Zsóka Zita Zsiga Fodrászatban töltötte.

Dr. Vitányi István országgyűlési képviselő, a fodrászmester egykori vendége az ünnepi alkalmon kiemelte, Varga Zsigmond azoknak az ikonikus berettyóújfalui meseterek sorába lépett, akikre a mai napig emlékszünk, és emlékezni is fogunk.

Varga Zsigmondot a jubileumi alkalomból Muraközi István polgármester is köszöntötte.

Az ünnepelt fodrászmester 1962 óta élt hivatásának, hat évtized elteltével szomorúan mondott búcsút szeretett szakmájának. Mint mondta, nem szívesen vonult nyugdíjba.

Varga Zsigmond hivatása mellett arról is beszélt, hogyan érintette a meglepetés ünnepség, amivel egykori munkahelyén várták.

A fodrászmester azt is elárulta, mik a jövőbeni tervei, illetve mit képzelt el nyugdíjas éveire.

Az ajándékok átadása mellett az ünnepi alkalom egy jelképes, utolsó hajvágással zárult. A mesterfodrász 60 éven át elhivatott volt szakmája iránt. Hat évtized alatt megannyi ember szépült meg, vagy nyert új külsőt köszönhetően egy új frizurának, melyet Varga Zsigmond készített.



 
Címkék:



 
Megosztás:

Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz  

 
Hozzászólás:



 
 
Makk Kálmán Mozi                       

 
Bihari Hírlap
legfrissebb száma

Bihari Hírlap legfrissebb száma

HIRDETÉS1
 
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ                                               MÉDIAAJÁNLAT                                               JOGI NYILATKOZAT | TECHNIKAI AJÁNLÁS