A Nemzeti Élelmiszer-lánc Biztonsági Hivatal és a Közétkeztetôk és Élelmezésvezetők Országos Szövetsége szakácsversenyt hirdetett, melyre 51 csapat jelentkezett, köztük a KÖSZI csapata is, Kádár József szakács és Reskó Lászlóné Anna élelmezésvezető.
A nevezéshez 3 fogásos menüt kellett készíteniük nettó 450 Ft-ból, melynek fényképeit, receptjét, tálalási javaslatát és nyersanyag-kalkulációját értékelte a zsűri. A KÖSZI-s szakácsok esetében ez az értékelés pozitív volt, így bekerültek a régiós elődöntőbe, ahol már el is kellett készíteni 3 óra alatta a három fogást. A csapat tehát 44 ponttal a régiós verseny másodikjaként végzett. Az országos döntőbe 12-en jutnak tovább. A résztvevő berettyóújfaluiak teljesítményét Muraközi István polgármester és Ulicsné Erdős Erzsébet a KÖSZI intézményvezetője is elismerte.